-9%
,

Ruris motorna kopačica 651KSD 6KS – DIESEL

Dostava:99kn
Rok isporuke:Odmah
Jamstvo:2 god.
Proizvođač:Ruris
Snaga:6kS
Težina [kg]:87
Obujam motora:208 cm3
Model:Ruris 651KSD
Dostupnost

Na zalihi


8,190.00kn 8,999.00kn

Na zalihi

Ruris motorna kopačica 651KSD 6KS – DIESEL

RURIS 651KSD kopačica-freza dolazi kao novost na tržištu i posljednji je proizvod tvrtke RURIS.

 

Prilikom projektiranja ove Motorne kopačice -Freze korištena je nova tehnologija izgradnje prijenosnika, koja ima 3-brzinski mjenjač (2 naprijed i 1 stupanj prijenosa za vožnju unatrag).

Zbog robusnosti šasije odlučili smo koristiti dizelski motor s niskim vibracijama koji razvija 6 KS i 20% manju potrošnju goriva u usporedbi s tradicionalnim motorom.

Udobnost i rukovanje osiguravaju produženi upravljač koji olakšava precizno pozicioniranje Motorne kopačice – Freze tijekom rada. Jednostavno pokretanje motora osigurava dekompresijski ventil smješten na kućištu motora, tako da je početni način rada jednostavan. RURIS 651KSD kopačica podržava sve dodatke poput jednostrukih i reverzibilnih plugova, prikolica, željezni kotači, itd.

Montaža pribora je jednostavna i brza. Održavanje i manevriranje su jednostavni i omogućuju svim korisnicima RURIS proizvoda da rade učinkovito tijekom cijele godine.

Ruris strojevi su posebno dizajnirani za zadovoljavanje najzahtjevnijih korisnika, stvoreni za teške radove i uvjete okoliša.

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru I mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YouTube kanalu unosom modela kopačice.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Ruris 651KSD:

Snaga 6 KS

Motor General Engine

Obujam208 cm3 

Tip motora4 taktni

Sistem paljenja Elektronsko

Start-upManual

Prijenoslančani

Kučište prijenosaŽeljezo

Brzina2 naprijed + 1 nazad

Širina kopanja800 – 1000 mm

Dubina kopanja100 – 200 mm

GorivoDiesel

Spremnik goriva2,5 L

Potrošnja goriva0,25 l/h

Motorno ulje0,6 L

Ulje prijenosa2,2 L

Površina rada< 1.000 m

Težina87 kg   

SADRŽAJ PAKIRANJA:

– set gumenih kotača

– set metalnih kotača

– nastavak za kopanje kanala

– freza

Kategorije: , Oznaka:
Težina 87 kg
Proizvođač

Snaga

Težina [kg]

Obujam motora

208 cm3

Možda će vam se također svidjeti…

VAŠA KOŠARICA

close