Makita se smatra najiskusnijim i najrenomiranijim proizvođačem profesionalnog alata na svijetu. Makita je najveći svjetski proizvođač akumulatorskog alata.

Godišnje u svjetskim razmjerima proizvodi oko 10 milijuna komada alata i u svom asortimanu ima preko 1000 modela.

Proizvodnja zrelom tehnologijom Makita proizvodi za globalno tržište. Proizvodni pogoni u Japanu, Kini, SAD-u, Velikoj Britaniji, Rumunjskoj, Brazilu i Njemačkoj rade uz primjenu najnaprednije tehnologije i sustava kontrole kvalitete. Vlastiti istraživački centar u Nishinu i dizajnerski centar u Tokiju čine važan dio pripreme za proizvodnju. Makita proizvodi izrađuju se od pažljivo odabranih komponenata i koriste diljem svijeta. Kućišta i unutarnje komponente proizvode se od kvalitetnih materijala te nadilaze očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

Sveobuhvatno osiguranje kvalitete

Kako bi se zadovoljio vrhunski standard kvalitete, proizvodi prolaze kroz ispitivanja tijekom postupka proizvodnje i montaže. Prije nego što proizvod napusti tvornicu, prolazi završnu kontrolu u skladu sa standardom ISO 9001:2000. MAKITA jamči vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Kvaliteta i napredak u savršenoj ravnoteži

Kvaliteta, inovativni dizajn i odličan omjer cijene i kvalitete stvaraju povjerenje i prepoznatljivost među profesionalnim i zanatskim korisnicima. Osim cijenjenog električnog i akumulatorskog alata, Makita nudi i stacionarne strojeve za obradu drva, kao i industrijske i kućne strojeve s pneumatskim pogonom i pogonom na benzinski motor.

Osim toga, Makita ima dugu povijest izrade električnih alata, imaju više od 100 godina iskustva u ovom području i dugo su bili pouzdano ime u industriji.

Kod svih Makita akumulatorskih alata oznaka slovom Z znači da se isporučuju bez akumulatora i punjača.

Prikazujemo 1–30 od 979 rezultata

VAŠA KOŠARICA

close